Jouw bestelling afhalen in Den Haag


Heb je jouw bestelling snel nodig, of vind je het fijn om hem bij ons af te halen? Dan kan dat natuurlijk! De knaagwebwinkel heeft onderdak bij stichting knaagdierenopvang het Knagertje in Den Haag. Daar is (een deel van) onze spullen ook aanwezig. Door de werkzaamheden van de knaagdierenopvang kun je niet altijd de hele dag terecht. Het is nodig is om een afspraak te maken als je je bestelling op wilt halen om te voorkomen dat er toevallig op dat moment net niemand van knaagwebwinkel.nl aanwezig is.


Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

Je kan je bestelling op afspraak ophalen aan de Stieltjesstraat 850, 2521 TE in Den Haag. Deze locatie is makkelijk bereikbaar en ligt vlak achter de Neherkade aan de binnenring van Den Haag. Op de onderstaande afbeelding zie je de locatie afgebeeld.

putlocker
embedgooglemap.net

Hoe maak ik een afspraak
Je kan ons een mailtje sturen naar knaagwebwinkel@gmail.com of bellen op 070-4400940 om een afspraak te maken. Als je een mailtje stuurt is het makkelijk om gelijk de volgende punten te vermelden:

  • Onderwerp: “Afhalen product Knaagwebwinkel *jouw naam”
  • Wanneer wil je langskomen (dag/tijd)
  • Welk product wil je ophalen (wat en hoeveelheid)

Bestelling afrekenen

Bij het ophalen zijn uiteraard geen extra kosten van toepassing. Het is momenteel nog niet mogelijk om te pinnen op locatie dus de betaling kan vooraf gedaan worden (via IDEAL, Paypal, Creditcard enz) of ter plekke cash of mbv een Tikkie. Van je bestelling ontvang je dan per mail je factuur.